(video) În Madrid vor rula în curând 672 de autobuze Mercedes-Benz Citaro NGT. Avantajul modelului

Autobuzele Mercedes-Benz Citaro NGT, ce utilizează gazul natural, au devenit principala direcție ecologică adoptată de transportul public în Madrid.

Compania de transport public din capitala Spaniei, EMT Madrid (Empresa Municipal de Transportes de Madrid), operează deja câteva sute de autobuze pe gaz natural Mercedes-Benz Citaro NGT, iar în anul care vine numărul acestora va ajunge la un total de 672!

Foto: autoblog.md

La ora actuală, Mercedes-Benz oferă o gamă largă de opțiuni pentru autobuzele sale, inclusiv din punct de vedere al protecției mediului – de la motoarele clasice diesel Euro 6, la autobuzul electric eCitaro și cel pe gaz, Citaro NGT, precum și variantele hibrid pentru motorizările diesel și pe gaz.

În 2016, EMT Madrid a achiziționat 82 de autobuze pe gaz natural Citaro NGT și varianta articulată Citaro G NGT. Experiența pozitivă în utilizarea acestora a dus la decizia de a comanda noi autobuze pe gaz și, astfel, atunci când livrările vor fi finalizate, transportul public în Madrid va avea în parc 672 de autobuze Citaro pe gaz natural. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub