12:39:49 25.04.2024
Stiri

Fostul secretar de stat de la Ministerul Justiției, în apărarea Olesei Stamate, care a plecat în concediu: „Vacanța era planificată cu mult înainte de numirea în funcție. Am putea să-i pretindem să renunțe la banii plătiți”

Social 30.07.2019 15:48 Vizualizări2847 Autor: Ziarul National
Fostul secretar de stat de la Ministerul Justiției, în apărarea Olesei Stamate, care a plecat în concediu: „Vacanța era planificată cu mult înainte de numirea în funcție. Am putea să-i pretindem să renunțe la banii plătiți”


Fostul secretar de stat de la Ministerul Justiției, Nicolae Eșanu, care ar urma să ajungă judecător la Curtea Constituțională din partea Parlamentului, sare în apărarea ministrului Justiției, Olesea Stamate, care a plecat în concediu la o lună după numirea sa în funcție.

Potrivit lui Eșanu, vacanța ministrului ar fi fost programată cu mult timp înainte de numirea în funcție și nu ar trebui să cerem copiilor Olesei Stamati „să pună interesul public mai presus decât propriile interese”.

CITIȚI și Ministrul Justiției a plecat în CONCEDIU pentru două săptămâni. Se întâmplă după o lună de la preluarea MANDATULUI

„Cred că, înainte de a arunca cu pietre, ar fi bine să studiați circumstanțele cazului. Din ce cunosc eu, vacanța era planificată cu mult înainte de numirea în funcție și, chiar dacă am putea să-i pretindem să renunțe la banii plătiți, nu cred că putem să le cerem copiilor doamnei ministru să pună interesul public mai presus decât propriile interese. Și vreau să-i asigur pe toti că mijloacele moderne de comunicare permit o comunicare eficientă instantanee și dna ministru participă eficient la procesul de pregătire a proiectelor la care lucrează ministerul”, a scris Nicolae Eșanu pe Facebook.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md