image
Sursa foto: ipn.md

Omorul sindicalistei, Tatiana Kolomoițeva, expediat în judecată: Detalii despre crimă

Procuratura muncipiului Chişinău, Oficiul Centru a finalizat şi expediat în judecată cauza penală de învinuire a unui chişinăuian de omorul intenţionat al sindicalistei Tatiana Kolomoițeva, care a care a deconspirat mai multe scheme de corupție și delapidări mari de fonduri în care era implicată conducerea sindicatului.

Tatiana Kolomoițeva a fost găsită împușcată în cap în propriul apartament la data de 12 aprilie.

Rudele Tatianei au spus că ușa era încuiată și se presupune că ea a deschis unei persoane cunoscute.

Peste o zi de la crimă, a fost identificat şi reţinut autorul omorului, care s-a dovedit a fi vecinul femeii. În cadrul percheziţiilor, în apartamentul acestuia a fost depitată şi ridicată arma cu care victima a fost împuşcată şi mai multe muniţii – toate deţinute ilegal, precum şi o serie de bunuri sustrase din locuinţa femeii. Potrivit materialelor cauzei penale, omorul a fost comis din interes material.

Fiind audiat de procurori, bărbatul, în vârstă de 39 de ani şi-a recunoscut vina.

Acesta locuia în aparatamentul vecin împreună cu soţia şi copilul său minor, iar ultima perioadă conflictuau frecvent pe motiv că bărbatul nu asigura material familia, care mai avea şi un credit care expira exact în ziua omorului.

Potrivit probatoriului, imediat după crimă, inculpatul a amanetat bunurile sustrase din casa victimei, achitând la bancă o rată de credit.

Din momentul reţinerii şi până în prezent, inculpatul s-a aflat în custodia statului, iar dacă vina lui va fi demonstrată, el riscă până la 20 de ani închisoare sau detenţiune pe viaţă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: