Fost deputat: „Chiar, noi toți trebuie să credem că Ruslan Flocea s-a schimbat și va începe lupta împotriva corupției și va găsi în sfârșit un miliard”

Noul șef al CNA-ului, Ruslan Flocea, care a câștigat astăzi concursul, ar fi vinovat de faptul că ancheta furtului miliardului ar fi fost stopată, întrucât, Flocea a fost liderul grupului de procurori și anchetatori, care trebuia să investigheze acest caz. Cel puțin asta spune fostul deputat Grigore Petrenco întro-o postare pe Facebook.

Foto: CSM

„Operațiunea „Albinele împotriva mierii” continuă!

În legătură cu rezultatul de astăzi al „concursului” pentru selecția șefului CNA, care, se pare, după din Comisie, Ruslan Flocea, care face parte din lista procurorilor și anchetatorilor, care au fost implicați în investigarea furtului miliardului.

Șeful acestui grup din cadrul Centrului Anticorupție (CNA), prin ordinul procurorului general Gurin în 2015, a fost numit exact Ruslan Flocea.

De exemplu, sunt convins că toți procurorii și anchetatorii de pe această listă ar trebui să fie trași la răspundere pentru ascunderea furtului unui miliard. Au muncit în tot acest timp pentru beneficiarii acestei infracțiuni! Niciunul dintre ei nu a găsit curajul să iasă cu denunțuri.

Chiar, noi toți acum trebuie să credem că Ruslan Flocea, care a fost consilierului Dodon în ultimele luni, s-a schimbat și va începe lupta împotriva corupției și va găsi în sfârșit un miliard?

Am o sugestie pentru dl Flocea: să raporteze în mod deschis publicului, înainte de votul în Parlament. Ce a făcut el, ca lider în grupul de anchetatori, personal, din 2015, pentru a investiga furtul unui miliard? De ce nu a cerut mandat de arestare pentru Plahotniuc? De ce nu au fost confiscat bunurile beneficiarilor la timp? De ce autoritățile de investigare pentru tot acest timp nu au cerut ajutorul partenerilor internaționali? De ce au fost toți inactivi atunci când societatea se fierbe și cere o anchetă?

Așteptăm răspunsuri! Și de la comisia de selecție aș dori să aud despre demisie. Noi merităm”, se arată în postare.

UNIMEDIA amintește că Ruslan Flocea este câștigătorul concursului pentru șefia CNA.


Pub