(foto) Un al doilea proprietar de McLaren 720S a ales să i se personalizeze interiorul la Carlex Design

Polonezii de la Carlex Design ne uimesc din nou şi ne fac să-i includem într-un top 3 sau top 5 ateliere care oferă servicii de personalizare exclusivă a interiorului automobilelor. Atenţia la detalii fascinează ca de fiecare dată.

Recent, un alt proprietar de McLaren 720S a ales atelierul care se află la puţin peste 1.000 de km de Chişinău pentru a-i schimba habitaclul. Din câte se pare cei de la McLaren nu i-au satisfăcut pe deplin dorinţa, astfel încât a căutat să-şi facă unul custom, acum radical diferit faţă de ce pot oferi britanicii din uzină şi care nu are cum să nu placă.

Specialiştii ne-au spus că posibilitatea de a lucra asupra unui McLaren 720S este întotdeauna o provocare extrem de interesantă şi nu este pentru prima dată. Acest supercar uimește cu silueta sa dinamică și energia sportivă.

De data aceasta s-a lucrat asupra unei maşini vopsite într-o culoare roşie strălucitoare pentru care designerii atelierului au dezvoltat un concept cuprinzător: conversia a afectat în totalitate scaunele, panourile uşilor, planşa de bord şi tunelul central.

Printre altele, volanul a fost retapiţat cu Alcantara şi piele de calitate superioară, câștigând astfel o aderență musculară și un caracter sportiv în mâinile şoferului. În conformitate cu noul concept interior au fost fabricate şi un set de covoraşe exclusive pentru acest automobil.

Acum, noul interior al mașinii arată ca unul 3D: domină o combinație de piele neagră şi Alcantara, cusături dinamice contrastante și inserții din piele roșie, toate care se potrivesc perfect cu vopseaua exterioară a mașinii.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise