/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Sandu s-a prezentat la ședința Consiliului Audiovizualului. A cerut demisia membrilor CCA

missing
29 iulie 2019, ora 18:18

Prim-ministra Maia Sandu s-a prezentat azi la ședința Consiliul Coordonator al Audiovizualului. Aceasta a cerut demisia membrilor CCA, învinuindu-i pe membri că nu și-au îndeplinit bine atribuțiile.

Nu vă supărați, dar ce am văzut noi în ultimele săptămâni după ce țara a început să se elibereze de regimul oligarhic aici în instituție nu s-au observat prea multe mișcări. Părerea mea este că cu anumite excepții membrii acestui consiliu nu au reușit să-și îndeplinească obligațiunile de serviciu. Acest consiliu a eșuat în timp și văd că continuă să implementeze aceleași politici. Eu sunt aici să vă solicit să plecați în corpore, să deblocați această situație, pentru ca să putem alege o nouă componență a acestui consiliu”, a spus Sandu.

Recent, deputatul Octavian Țîcu le-a cerut membrilor CA demisia în corpore. Acesta și-a argumentat solicitarea prin faptul că instituția ar fi fost controlată politic în perioada guvernării Partidului Democrat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram