Gheorghe Dincă și-a recunoscut ambele crime de la Caracal: Spune că le-a ucis pe Alexandra și Luiza, care luaseră mașina „de ocazie”

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, și-a recunoscut, în urmă cu puțin timp, ambele crime, atât în cazul Alexandrei Măceșanu, cât și al Luizei Melencu, a declarat avocatul din oficiu al bărbatului. Suspectul ar fi spus însă că fetele ar fi venit de bună voie pentru a întreține relații sexuale.

Foto: digi24.ro

„Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit niște explicații. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreținere relații sexuale, au fost discuții mai aprinse și în urma acelor discuții le-a lovit și în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declarațiile dânsului au venit de bună voie”, a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă, pentru Mediafax, citat de digi24.ro.

Gestul bărbatului de 66 de ani de a recunoaște cele două crime a venit după ce, dimineață, legiștii au confirmat suspiciunea anchetatorilor, după primele rezultate ADN: oasele găsite în curtea lui sunt de om.

De asemenea, hainele, bijuteriile și firele de păr descoperite în mașina și casa suspectului sunt ale Alexandrei.

Alexandra ar fi fost violată, ucisă și carbonizată de principalul suspect în cazul dispariției acesteia. Bărbatul de 66 de ani pleda până acum nevinonvat.

Părinții Alexandrei au fost sunați joi, a doua zi de la dispariția fetei, de pe un număr privat pentru a li se spune că aceasta este bine și a plecat din țară.

În același fel, în aprilie, bunicul Luizei Mihaela, o tânără de 18 ani dispărută, la fel, în Caracal, a fost sunat pentru a i se spune că nepoata lui este bine, în Elveția.

La 24 iulie curent, o fată de 15 ani din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, România, a dispărut după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o maşină „la ocazie”.

Minora a sunat de trei ori la numărul de urgenţă 112, spunând că a fost sechestrată de un bărbat, însă autorităţile nu au reuşit să identifice locul în care se afla. Anchetatorii au început percheziţia domiciliară la locuinţa bărbatului de 66 de ani vineri dimineaţa, la circa 19 ore de la apelul fetei.

Anchetatorii au găsit, la percheziițiile făcute la domiciliul lui Gheorghe Dincă, suspectul din Caracal bănuit că ar fi ucis-o pe tânăra Alexandra Măceanu, un butoi metalic cu cenușă în care, prin cernere, au fost descoperite mai multe fragmente de oase calcinate și 21 bucăți dinți de natură umană.


Pub