/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Bărbatul care se presupunea că a ucis-o pe Alexandra la Caracal și-a recunoscut vina. Acesta a mai mărturisit o crimă

missing
28 iulie 2019, ora 15:05

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, şi-a recunoscut, în urmă cu puţin timp, crima față de adolescenta pe nume Alexandra, care a avut loc la Caracal, România. În plus, bărbatul recunoaște că a mai ucis o altă tânără, dispărută în luna aprilie anul curent. Informația a fost oferită de avocatul din oficiu al bărbatului, scrie Mediafax.

Scafandrii nu au găsit sâmbătă, în lacul aflat la circa un km distanţă de casa lui Gheorghe Dincă, decât resturi animale, fără a identifica vreo urmă a unei crime.

Totodată, ieri suspectul a fost adus la casa de la ieşirea din Caracal, acolo unde a fost martor la percheziţii circa 7 ore. Audierile la faţa locului vor fi reluate duminică.

În cenuşa dintr-un butoi metalic din curtea casei, anchetatorii au găsit mai multe fragmente de oase calcinate şi 21 bucăţi dinţi de natură umană, iar în maşina bărbatului era un cercel al Alexandrei, identificat de mama ei.

Sute de oameni s-au strâns sâmbătă în faţa casei suspectului huiduind anchetatorii pentru modul în care au acţional şi pe Gheorghe Dincă.

/FOTO/ Manifest la Ambasada României în legătură cu crima de la Caracal: „Indiferența lor=moartea noastră”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram