Cazul Caracal. Avocatul suspectului: Apelurile minorei la 112 au venit de pe telefonul mecanicului auto

Gheorghe Dincă, principalul suspect al tragediei de la Caracal, pledează nevinovat și după ce a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El a spus în fața instanței că nu le cunoaște pe Alexandra și Luiza, tinerele dispărute în Caracal. Avocatul acestuia a declarat că apelurile Alexandrei la 112 au venit de pe telefonul mecanicului auto.

Foto: digi24.ro

Întrebat dacă sunt probe concludente împotriva lui, avocatul a spus că „sunt indicii care se pot ridica și la nivel de probe, dar nu sunt suficiente pentru o acuzație atât de gravă”, precum crima, transmite digi24.ro.

„Sunt alte probe care urmează să se stabilească prin expertiză, de ce natură erau oasele. E prematur să discutăm în baza acestor indicii”, a adăugat Alexandru Bogdan.

În ceea ce privește apelurile date de Alexandra la 112, avocatul a spus că au fost făcute de pe telefonul lui Gheorghe Dincă.

Avocatul lui Gheorghe Dincă a ținut să precizeze din start că a fost desemnat din oficiu și că nu și-a ales clientul: „Nici el pe mine”.

„Pledează pentru nevinovăție, în mod constant, de când a fost adus la audieri, inclusiv în fața instanței. Spune că nu cunoaște cele două persoane despre care e acuzat că le lipsește de libertate. Acuzația acum nu e de omor, ci de trafic de minori și viol. Acestea sunt infracțiunile reținute acum”, a spus avocatul Alexandru Bogdan.

„Există probe concrete, dar e insuficient ca la ora actuală să apreciem că această persoană este vinovată și trebuie condamnată”, a adăugat avocatul.


Pub