image
Sursa foto: Jurnal.md

Niagara Fitness Club va avea parte de o renovare completă!

Niagara Fitness Club este primul club de fitness din Moldova care dispune de o gamă largă de servicii pentru toți care aleg să-i pășească pragul. Pentru că mereu este în dezvoltare, începând cu 1 august clubul își va sista activitatea pentru a reveni mai modern și pentru a purta cu demnitate mai departe denumirea de cel mai bun club de fitness din țară.

Niagara Fitness Club este renumit pentru zona aqua imensă pe care o are. Este locul ideal nu doar pentru a face sport, dar și pentru relaxare împreună cu toată familia. După renovare, clienții acestuia se vor putea bucura de o mulțime de noutăți plăcute. Printre ele se numără un bazin renovat pentru maturi, un nou bazin doar pentru copii și un nou jacuzzi imens pentru minimum 15 persoane. Datorită noului sistem antilunecuș și anticădere, dar și a unei noi tehnologii de filtrare a apei antrenamentele vor deveni mai ușoare și mai plăcute. Zona aqua va fi total actualizată, gresia și faianța schimbate, apa de o calitate superioară și, nu în ultimul rind, bazinele care își vor uimi clienții fideli ce zilnic se relaxează în acestea.

Niagara Fitness ClubNiagara Fitness Club

Având în vedere că va fi o actualizare a întreg clubului, vor fi renovate și sălile antrenamentelor în grup, dar și sala de forță, sala cardio, sala bike și sala de lupte. Clienții se vor putea bucura de un nou sistem de aer condiționat, de cel mai nou și mai modern echipament Technogym.

Niagara Fitness ClubNiagara Fitness Club

Anul trecut a avut loc reparația în clubul copiilor și în vestiarul doamnelor, unde zona de relax a fost complet renovată. Anul acesta, pentru ca bărbații să nu se supere, va fi o actualizare completă în vestiarul acestora. Va fi renovată o nouă zonă de odihnă și vestea cea mare este că va apărea o nouă saună!

Niagara Fitness ClubNiagara Fitness Club

O noutate la fel de plăcută pentru clienții clubului îi va aștepta în cabinetul medical. Este vorba despre cel mai popular dispozitiv printre analizoare ale compoziției corporale din lume - Echipamentul medical unic InBody 570. Acesta le va oferi clienților posibilitatea de a face un test rapid de doar 50 de secunde care le va arăta grăsimea corpului, a masei musculare și a apei corpului din organism.

Iar pentru ca drumul către odihnă și relaxare să fie mai plăcut, se va face și reparația capitală a drumului de la Calea Ieșilor pînă la club. Vor fi mai multe locuri de parcare, iar iluminarea stradală va fi îmbunătățită.

Niagara Fitness ClubNiagara Fitness Club

Pentru a realiza toate obiectivele propuse, clubul se va închide timp de 2 săptămîni, iar pe 17 August va avea loc deschiderea oficială. Bazinul se va redeschide începînd cu 1 Septembrie.

Niagara Fitness ClubNiagara Fitness Club

Iar pentru a bucura actualii și viitorii clienți, clubul vine cu o super-noutate! Doar pînă la sfîrșitul lunii August pot fi procurate toate tipurile de abonamente la prețuri PRE-SALE!

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: