image
Sursa foto: foto simbol

O americană a fost condamnată pe viață după ce și-a închis fiica în mașină, la tempetaruri sufocante

O femeie din SUA a fost condamnată pe viață după ce și-a închis fetița de numai trei ani în mașină, la temperaturi sufocante. Micuța a încetat din viață.

Angela Phakhin, o femeie din California, a închis-o într-o mașină pe fiica ei, la temperaturi foarte mari, pentru a o „elibera de demoni”. Zilele trecute, Angela a fost condamnată pe viață pentru faptele ei. Iubitul femeii, un bărbat pe nume Untwan Smith, a fost și el arestat, însă procesul său încă nu a avut loc.

Cuplul s-a mutat din Arkansas în California în februarie 2016 și locuia într-o mașină, potrivit autorităților locale. Timp de două săptămâni, în iunie 2017, cei doi au închis-o pe fetița femeii, Maiya, în mașină, deși afară erau temperaturi foarte ridicate.

Aceștia o țineau cu orele acolo. În ziua în care a murit, fetița fusese închisă în mașină timp de nouă ore și jumătate. „După moartea fetiței, Phakhni a spus poliției că ea și Smith îmncercau să o elibereze pe micuță de demoni”, a declarat o sursă din cadrul anchetei.

Phakhin și Smith au fost arestați în 2017, pentru că mașina lor era staționată într-un loc nepermis. Polițiștii au descoperit că Smith avea probleme cu justiția, motiv pentru care i-au percheziționat mașina. Astfel a fost descoperit trupul neînsuflețit al micuței, sub niște pături de pe bancheta din spate a mașinii.

Noutăţile partenerilor

comentarii: