Consiliera municipală în CM Bălți, Renata Grădinaru, părăsește „Partidul Nostru”: „Au încercat să mă intimideze, să mă atace personal”

Consiliera municipală din cadrul Consiliului Municipal Bălți, Renata Grădinaru, a anunțat că pleacă din „Partidul Nostru”, după patru ani de activitate. Grădinaru își motivează plecarea prin faptul că deciziile fracțiunii partidului nu o mai reprezintă.

Foto: Renata Grădinaru/facebook

„Din păcate, mai multe decizii luate în cadrul fracțiunii ”Partidul Nostru” în ultimele luni nu mă mai reprezintă. Vreau să mulțumesc pentru oportunitatea de a activa în calitate de consilieră liderului partidului, iar colegilor de consiliu și de partid pentru colaborare.

A fost o experiență utilă, interesantă, pe alocuri periculoasă, dar care mi-a oferit multe lecții prețioase de viață. În ultima perioadă, unii colegi de fracțiune au acționat mai mult în interes personal, decât comunitar, iar în cadrul ultimelor 2 ședințe ale Consiliului municipal au încercat să mă intimideze, să mă atace personal, doar pentru că propuneam inițiative în interesul locuitorilor mun. Bălți. Probabil, acest fapt i-a deranjat pe alocuri, deoarece or fi având ei alte scopuri ascunse, ce nu țin de dezvoltarea municipiului”, a scris Renata Grădinaru pe pagina sa de facebook, menționând că de acum încolo va activa în calitate de consiler independent.

„Îmi voi continua proiectele începute și voi susține acele persoane și măsuri, care într-adevăr, își doresc prosperitatea orașului!”, a mai adăugat Grădinaru.


Pub