image
Sursa foto: foto simbol

În unele puncte de trecere a frontierei se înregistrează un flux majorat al unităților de transport

Poliția de Frontieră vă informează că în perioada estivală, în unele puncte de trecere a frontierei de stat se înregistrează un flux majorat al unităților de transport, fapt ce condiționează o circulație mai anevoioasă și media timpului de așteptare crește.

În această dimineață, de la ora 06:00 până la ora 07:00, traversarea frontierei prin punctul de trecere comun Palanca a fost îngreunată, formându-se un rând pe sensul de ieșire din țară de aproximativ 50 de mijloace de transport. La ora actuală circulația transfrontalieră este degajată, punctul de trecere activează în regim normal. 

Trafic îngreunat este semnalat în punctul de trecere Mirnoe, timpii de așteptare depășesc 20 de minute.

Se menține trafic dificil în punctul de trecere Giurgiulești-Galați, la intrarea în România. Potrivit informațiilor, pe partea română s-au format mai multe coloane de autovehicule de mare tonaj, care așteaptă să intre în țara vecină, acest lucru a condus la apariția unui aflux de camioane și pe partea moldovenească. Conform estimărilor, valorile mari de trafic se vor menține și pe parcursul zilelor următoare.

În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 66 684 traversări, dintre care un număr mai mare de treceri – 33 375 a fost înregistrat pe sensul de intrare în Republica Moldova. La fel, din totalul de traversări persoane un număr mai mare a fost consemnat al trecerilor cetățenilor moldoveni – 38 455 traversări. Valorile traficului de mijloace de transport a prezentat un număr de 14 577 traversări, cu un număr mai mare înregistrat al mijloacelor de transport înmatriculat în străinătate – 7 782 traversări autovehicule.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: