image
Sursa foto: eltiempo.com

Caz șocant: Un bărbat a fost descoperit cărând trei cranii umane într-o pungă

Autoritățile din Cututa, un oraș din Venezuela aflat la granița cu Columbia, sunt în alertă, după ce mai multe crime de o violență extremă au fost descoperite în ultimul timp.

Un bărbat a fost prins cu trei cranii umane într-o pungă! Într-o zonă părăsită, denumită „La Mona”, între orașele Cucuta, din Columbia, și Urena, din Venezuela, s-au făcut mai multe descoperiri șocante în ultima perioadă, a notat eltiempo.com, citat de libertatea.ro.

Conform poliției locale, vinerea trecută au fost descoperite două cranii și alte bucăți de oase aflate într-o stare de descompunere avansată.

Se lucrează încă la identificare victimelor. Se pare că, lângă locul unde au fost găsite bucățile de membre au mai fost găsite haine, un telefon mobil, diferite alte obiecte ale celor doi bărbați și chiar un act de identitate venezuelean.

În mai puțin de o săăptămână, poliția a găsit craniile și alte bucăți din corpurile a cinci bărbați torturați groaznic. Bărbatul care a fost prins cu punga cu trei cranii era însoțit de alți patru. Cu toții au fost reținuți de autoritățile din Urena.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: