Ilan Șor riscă să primească astăzi mandat de arestare: Are loc o nouă ședință de judecată la Curtea de Apel Cahul, în lipsa deputatului

O nouă ședință de judecată are loc astăzi, 25 iulie, la Curtea de Apel Cahul, în dosarul în care este cercetat deputatul Ilan Șor. La ședință, ce a început la ora 10:30, s-au prezentat doar avocații și procurorii, Ilan Șor - lipsește. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către reprezențanții mass-media ai Curții de Apel Cahul.

Foto: UNIMEDIA

La momentul actual, ședința a fost întreruptă până la ora 14:00, după ce avocații lui Ilan Șor au cerut recuzarea judecătorilor pe caz.

De menționat că astăzi magistrații urmează să se pronunțe asupra solicitării Procuraturii Anticorupție de a emite un mandat de arestare și darea în căutare a lui Ilan Șor.

UNIMEDIA amintește că la data de 26 iunie, procurorii anticorupție au cerut mandat de arestare și darea în căutare a lui Ilan Șor. Mandatul de arestare pe numele lui Șor a fost cerut pe motiv că acesta a încălcat măsura preventivă de control judiciar, în cadrul dosarului pe frauda bancară. Procurorii au făcut un demers în acest sens la Curtea de Apel Cahul.

Tot la data de 26 iunie, procurorii anticorupție au aplicat sechestru pe mai multe bunuri mobile, imobile, cote care aparțin lui Ilan Șor. Acțiunile de sechestru fac parte din dosarul fraudei bancare.

Ilan Shor a fost condamnat în prima instanță în vara anului 2017, la 7 ani și 6 luni de închisoare, în dosarul fraudei bancare.


Pub