(video) Honda explică de ce primul său electromobil are tocmai cinci ecrane pe bord

Noul Honda e este foarte aproape de lansare şi producătorul a decis să ne explice din timp de ce primul său electromobil are tocmai cinci ecrane pe bord. Aflaţi că modelul dispune de conectivitate intuitivă și avansată într-o cabină modernă, fapt care stabilește un nou punct de reper în segmentul EV-urilor compacte.

Foto: autoblog.md

Completând stilul său exterior simplu și curat, interiorul noului vehicul electric urban al Honda folosește materiale subtile, contemporane, prezentând un spațiu de relaxare și modern o dată ce se pătrunde la interior. Sistemul multimedia conectat ajută automobilul să se integreze perfect cu stilul de viață urban al proprietarului prin intermediul tehnologiei sofisticate, ușor de utilizat.

Ca urmare, șoferul și pasagerii, indiferent dacă mașina rulează, este parcată sau se încarcă, se pot bucura de aceeași conectivitate și confort cu servicii complet conectate la reţeaua globală, accesate printr-o nouă generație de panou de bord cu o lăţime completă pe toată planşa. Citeşte continuarea pentru mai multe detalii, pe AutoBlog.MD


Pub