Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Suspendarea traficului rutier pe str. Mit. G. Bănulescu-Bodoni

   2496

Primăria municipiului Chişinău informează că în perioada: 26 iulie - 24 august 2019, va fi suspendat traficul rutier pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, pe tronsonul: str. A. Șciusev- str. A. Mateevici, în legătură cu executarea lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer fecaloid din str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni.

Având în vedere necesitarea executării lucrărilor la rețelele edilitare pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, în perioada de referință, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

-         itinerarul rutei de troleibuz nr. 12 se scurtează până la str. 31 August 1989;

-         itinerarul rutelor de troleibuz nr. 10 și nr. 24 se modifică după cum urmează: de pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni pe str. București, str. A. Șciusev, str. C. Stere, str. M. Kogălniceanu, str. S. Lazo, str. A. Mateevici și în continuare pe traseul stabilit;

-         traseul rutei de autobuz nr. 11 se modifică după cum urmează: de pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni pe str. București, str. V. Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit;

-         itinerarul rutei de microbuz nr. 129 se modifică după cum urmează: de pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni pe str. București, str. S. Lazo, str. A. Șciusev și în continuare pe traseul stabilit;

-         itinerarul rutei de microbuz nr. 188 se modifică după cum urmează: de pe str. București  pe str. V. Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic.