(foto) “Grişa” a revenit în ţară. Cum au recunoscut mai mulţi participanţi la trafic asta

Un moldovean, actualmente rezident în Marea Britanie, s-a întors pentru o perioadă scurtă de timp acasă împreună cu al său automobil. Mai mulţi şoferi din trafic au putut recunoaşte acest lucru prin numerele-i de înmatriculare deosebite, personalizate, pe care le poate folosi pe lângă altele obişnuite printr-o permisiune specială.

Un oarecare Gheorghe, prenume care are în limba rusă şi o formă de pronunţare derivată “Grişa”, a fost văzut așteptând la semafor lângă podul din cartierul Telecentru într-un automobil care nu se mai produce deja – un BMW 520d Gran Turismo. Prenumele îi este indicat într-o formă dorită pe numerele-i de înmatriculare, alături de o literă “B” care ar putea indica începutul numelui proprietarului.

Imaginea a fost publicată şi pe o reţea de socializare, acolo unde a fost evident comentată. Unul dintre cele mai apreciate a fost “Poți scoate omul din sat, da satul din om nu!”. Alţii au afirmat că este originar din Ialoveni.

FOTO: facebook.com/cristina.arlet

Vezi şi: (foto) Un şofer din Bălţi a devenit popular pe Internet din cauza numerelor de înmatriculare

Vezi şi: Imaginea zilei: Profesia unui şofer din Chişinău i se cunoaşte după numărul de înmatriculare

Vezi şi: Imaginea zilei: Prin Chișinău, ca prin Dubai! Iată mașina cu doar o cifră pe plăcuțe

Vezi şi: Poza zilei: Ionel și Ionuț s-au întâlnit la vama Leuşeni, fiecare cu mașina sa

Vezi şi: (foto) În Chișinău au fost văzute mașinile cu cele mai tari plăcuțe de înmatriculare – Tudor și Olga

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/