(foto) Noul BMW Seria 2 Gran Coupe se prezintă în toamnă la Los Angeles. Primele detalii

Amprenta finală a fost pusă în prezent pe primul BMW Seria 2 Gran Coupe ca parte a fazei finale de teste. Noul coupe cu patru uşi pentru segmentul premium al clasei compacte a pornit într-un mini turneu de autopromovare în călătoriile sale de reglare din zona München.

Camuflajul multicolor atractiv a primit un nivel suplimentar de intrigă prin codul QR mare de pe uşile faţă care duce ochii curioşi către www.bmw.com/2-series-gran-coupe.

Foto: autoblog.md

Înainte de premiera mondială a Seria 2 Gran Coupe ce va avea loc la Salonul Auto de la Los Angeles în noiembrie 2019, acest homepage va oferi vizitatorilor buletine informative despre conceptul inovator şi extravagant de automobil.

BMW aduce conceptul de coupe cu patru uşi, care s-a bucurat deja de un mare succes în clasele superioare de automobile, şi în segmentul compact premium. Primul BMW Seria 2 Gran Coupe îşi sărbătoreşte apariţia cu o doză nouă de individualitate, aspect estetic şi angajament emoţional, susţinute de o tehnologie inovatoare de conectivitate, operare şi control, caracter practic în utilizare cotidiană şi calităţi dinamice excepţionale. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub