Nu l-au putut prinde: Un cetățean al Tadjikistanului a fugit din zona de securitate de pe Aeroportul Chișinău, după ce i-a fost interzis accesul pe teritoriul RM

Un cetățean al Tadjikistanului a fugit din zona de securitate de pe Aeroportul Internațional Chișinău, după ce i-a fost interzis accesul pe teritoriul Republicii Moldova.

Foto: UNIMEDIA

„Poliția de Frontieră prezintă o primă informație pe cazul părăsirii neautorizate a teritoriului Aeroportului Internațional Chișinău de către un cetățean străin. Astfel, la data de 24 iulie 2019, în jurul orei 04:00, prin forțarea geamului din zona sterilă a Aeroportului Internațional Chișinău, un cetățean al Tadjikistan a părăsit neautorizat sala controlată de operatorul de aeroport SRL „Avia Invest”, deplasându-se într-o direcție necunoscută. De menționat că persoanei în cauză nu i-a fost autorizată intrarea în Republica Moldova pe motiv că anterior a fost documentat pentru depășirea regulilor de ședere în Republica Moldova, conform art. 333, al. 1 al Codul Contravențional al RM. Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă internă și se cercetează în conformitate cu legislația în vigoare. Despre rezultatul cercetărilor vor reveni ulterior”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.


Pub