(doc) Lista secretarilor de stat ce urmează a fi demiși: Dispoziția Guvernului

A fost publicată dispoziția cu privire preavizarea unor funcționari publici de conducere. Aceasta include 33 de persoane care dețin funcțiile de conducere de nivel superior de secretar general de stat și secretar de stat și 32 persoane care dețin funcțiile publice de conducerede șef și de șef adjunct în cadrul oficiilor teritoriale ale Cancelariei de Stat.

Foto: Igor Rotari | UNIMEDIA

E vorba de șase secretari din cadrul Ministerului Sănătății, Muncii şi Protecţiei Sociale, câte cinci - din cadrul Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului și a Ministerul Educației, Culturii şi Cercetării; câte patru din cadrul Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene și Ministerul Finanțelor; trei -de la Ministerul Economiei şi Infrastructurii și câte doi de la Ministerul Justiţiei, cel al Apărării și cel al Afacerilor Interne, scrie mold-street.com.

Potrivit Cancelariei de Stat, proiectul de dispoziție a Guvernului a fost elaborat în contextul necesității executării prevederilor Legii privind administrația publică centrală de specialitate, prin care a fost modificat statutul acestor funcții, ele devenind funcții de demnitate publică.

Dispoziția se află pe ordinea de zi a ședinței Guvernului din 26 iulie curent.

proiect by UNIMEDIA on Scribd


Pub