/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO. UPDATE/ Călărași: Starea persoanelor care au avut de suferit de pe urma exploziei

missing
24 iulie 2019, ora 17:29

UPDATE: 17:29 Potrivit reporterului TV8 aflat la fața locului, cele patru persoane care au avut de suferit de pe urma exploziei au fost externate de la Spitalul Raional Călărași. Totuși, făptașul se află internat la spital pentru îngrijiri medicale. Starea lui în continuare este gravă. 

UPDATE: 16:54 Bărbatul a detonat grenada în apropierea domiciliului. Aceasta era deținută ilegal, modelul este necunoscut, posibil F1. Individul a recurs la o astfel de acțiune pe fondul relațiilor ostile pe care le avea cu soția sa. El s-ar fi certat cu dânsa din cauza geloziei.

În momentul în care bărbatul a detonat grenada, în preajma acestuia se aflau mai multe persoane. Și anume: soția sa de 39 de ani, o femeie în vârstă de 61 de  ani, o tânără de 17 ani şi un băiat de 24 de ani. Toți au fost transportați de urgență la Spitalul Raional Călărași pentru îngrijiri medicale.

În cadrul acțiunilor de urmărire penală, a fost efectuată o percheziție la domiciliul bărbatului unde au fost depistate și ridicate mai multe obiecte, printre care: o armă de vânătoare de model și calibru necunoscut, muniții pentru arma de vânătoare, un cartuș cu calibrul 5,45 mm, toate deținute ilegal.

La moment cazul se investighează, alte circumstanțe urmează a fi stabilite. Informația a fost confirmată pentru TV8 de ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției Nina Mereacre.

UPDATE: 16:26 Preliminar cinci persoane au fost rănite în urma incidentului. Acestea au fost internate la Spitalul Raional Călărași. Printre răniți se numără și făptașul. Bărbatul a fost spitalizat în stare gravă.

UPDATE 16:13 Un bărbat în vârstă de 57 ani a detonat o grenadă în satul Hîrova, raionul Călăraşi. În urma incidentului sunt persoane rănite, printre care şi făptuitorul.

Apelul la 112 a parvenit astăzi în jurul orei 12.45. Informația a fost confirmată pentru TV8 de ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției Nina Mereacre.

Grupa operativă din cadrul Inspectoratului de poliție Călăraşi se află la fața locului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii deflagrației.

Revenim cu detalii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram