/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

În unele parcuri din capitală au fost instalate containere pentru proprietarii animalelor de companie

missing
24 iulie 2019, ora 20:07

În parcurile din capitală au fost instalate containere speciale pentru excrementele animalelor de companie. Coșurile au și sacoșe care pot fi utilizate de posesorii de animale, scrie IPN.

Potrivit Direcției generale locativ-comunală și amenajare, este vorba despre mai multe parcuri, printre care și Valea Morilor, Valea Trandafirilor, Râșcani, scuarul din strada Miron Costin.

DGLCA solicită locuitorilor capitalei să nu vandalizeze aceste bunuri publice, să le utilizeze conform destinației și nu pentru deșeuri de ambalaje.

Conform Codului Contravențional, încălcarea interdicțiilor sau a regulilor de întreținere a câinilor, pisicilor și altor animale, aprobate prin decizie a autorității administrației publice locale, se sancționează cu avertisment sau cu amendă de la trei la șase unități convenționale aplicată persoanei fizice, cu amendă de la 12 la 24 de unități convenționale aplicată persoanei cu funcție de răspundere.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram