Alexadru Slusari cere PG-ului informații cu privire la „atacul raider” comis asupra cantinei Guvernului și a mai multor spații din clădirea „Casa Presei”

Vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari, a trimis o solicitare de informație cu privire la privatizarea a mai multe spații, cum ar fi cantina Guvernului și spații din clădirea Casei Presei.

Foto: UNIMEDIA

Mai mult, acesta cheamă persoanele care au avut de pătimit, la un dialog, în care să vorbeadcă despre acest „atac raider”, care a avut loc.

„După cum cunoașteți, recent, la sesizarea mea, a fost pornit un dosar penal pe privatizarea dubioasă a cantinei Guvernului, unor spații din Casa Presei și villei cu statut de monument istoric.

Am avut o discuția interesantă cu mai mulți oameni de afaceri. După asta am decis să solicit informația suplimentară și importantă pe acest dosar. Sunt foarte curios dacă pe obiectele sus-menționate a fost pus sechestru în scopul neadmiterii re-vânzării acestora.

Sper foarte mult ca Procuratura va întra în detalii cum au fost presați mai mulți chiriași din Casa Presei toamna 2018 de către un funcționar din Cancelaria de Stat să renunțe de contractele de locațiune. Era necesar ca alte firme interpuse să închirieze aceste spații pentru privatizarea ulterioară la prețuri derizoriu. Ceea ce și s-a întâmplat în 2019.

Chem pe toți comercianți, care au suferit în urma acest atac raider, să vorbească deschis. Țara încă nu este eliberată plenar, dar deja puteți vorbi fără frică. Coordonatorul nu se mai întoarce”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a lui Alexandru Slusari.

Slusari / Sursa:FB/Alexandru Slusari


Pub