S-a lansat iOS 12.4: Transferul de date de pe un iPhone pe altul va fi mai simplu

Apple a lansat în ultimele 24 de ore mai multe actualizări. Este vorba de iOS 12.4, watchOS 5.3 și macOS Mojave 10.14.6, scrie playtech.ro.

Foto: CNet

Cea mai interesantă particularitate introdusă odată cu iOS 12.4 ține de transferul datelor de pe un terminal vechi pe unul nou. Această funcție era disponibilă de mult timp, dar rezolva doar o parte din problemă. Îți transfera conturile și aplicațiile instalate, fără datele din interiorul acelor aplicații. În plus, dacă aveai o librărie foto foarte mare, șansele de a o transfera integral de pe un dispozitiv pe altul erau infime. De acum, nu mai trebuie să apelezi la un laptop sau la un backup de iCloud pentru a-ți transfera toate informațiile.

În ceea ce privește noul watchOS 5.3, acesta remediază o vulnerabiltate importantă în funcționarea funcției Walkie-Talkie și o reactivează pentru a putea fi folosită. Ea fusese dezactivată printr-o actualizare anterioară. Lista completă a detaliilor introduse în iOS 12.4 poate fi văzută mai jos în comunicatul oficial pe marginea subiectului.


Pub