Jaguar a prezentat în secret mai multe modele noi juraţilor concursului WCOTY

După o victorie triplă fără precedent în cadrul ediţiei 2019 a concursului World Car Awards cu noul I-PACE, Jaguar a decis să deschidă ușile înalt securizate ale studiourilor de design din Coventry, precum şi ale altor clădiri, pentru a putea fi văzute pe „furiş” modelele care vor apărea în 2020 şi ulterior.

De această oportunitate unică au avut parte juraţii concursului, care deja din septembrie vor anunţa lista modelelor nominalizate pentru ediţia anului 2020.

Foto: autoblog.md

„Echipa care s-a ocupat de I-PACE a produs un vehicul proiectat și construit în consecință, folosind libertatea noii tehnologii pur-electrice. Decizia organizației World Car Awards de a acorda acestui model 100% electric un trofeu fără precedent demonstrează că suntem pe calea corectă către atingerea scopului Destination Zero – o lume a emisiilor zero, a accidentelor zero și a congestionării zero”, a declarat Ralph Speth, şeful Jaguar, la debutul evenimentului.

În ciuda acestor obiective extrem de ambițioase pentru viitorul pe termen lung, Jaguar nu își întoarce imediat spatele cumpărătorilor care preferă energia provenită de la motoarele diesel sau pe benzină. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub