Cum poți transfera wireless datele de pe vechiul iPhone pe cel nou

Parte a Quick Start, acum poți transfera wireless informațiile tale, alături de fișiere, de pe vechiul iPhone pe cel nou achiziționat. Ca să folosești această metodă de transfer de fișiere, atât telefonul nou, cât și cel vechi trebuie să ruleze versiunea de iOS 12.4 (sau una mai nou), ce a fost lansată pe 22 iulie 2019.

Foto: TheAppleGoogle

Dacă ai aceste două iPhone-uri compatibile atunci poți începe noul setup wireless Quick Start. Confirmi că Apple ID-ul este corect, apoi urmezi pașii. Va trebui să introduci o parolă pe noul iPhone și să-ți setezi Face ID sau Touch ID, scrie playtech.ro.

Apoi vei avea opțiunea să transferi datele fie prin iCloud, fie prin această nouă metodă directă. Selectezi Transfer from iPhone și poți ignora iCloud cu totul. Această metodă este foarte utilă în cazul în care nu ai îndeajuns de mult spațiu în iCloud pentru a face un backup.

Prin această metodă de transfer poți copia toate pozele, fișierele media, datele aplicațiilor, setările și așa mai departe. Totuși, pentru ca transferul să fie unul de succes este nevoie să fii conectat la o rețea wireless pentru ca aplicațiile să fie descărcate de pe serverul Apple.

Timpul de transfer variază în funcție de conexiune și de numărul de fișiere ce trebuie mutat. Oricum ar fi, telefonul ar trebui să indice o estimare a duratei transferului. De reținut! În acest timp nu vei putea folosi niciunul dintre cele două telefoane.


Pub