10:29:29 19.04.2024
Stiri

Alexandru Pânzari îi răspunde lui Andrei Năstase: „Sunt uluit de faptul cum un ministru lansează în spațiul public speculații și minciuni, doar ca să mai aibă un motiv să fie preluat de presă”

Politică 23.07.2019 12:57 Vizualizări2442 Autor: Ziarul National
Alexandru Pânzari îi răspunde lui Andrei Năstase: „Sunt uluit de faptul cum un ministru lansează în spațiul public speculații și minciuni, doar ca să mai aibă un motiv să fie preluat de presă”


Fostul șef al Inspectoratului General al Poliției (IGP), Alexandru Pânzari, îl acuză pe ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, că ar răspândi „speculații și minciuni”, după ce ultimul a declarat că procurorul general interimar și cu Pânzari ar pune la cale „o crimă odioasă”.

Într-un live pe Facebook, Năstase a declarat astăzi că Pânzari a fost în birou la Popa, iar fostul șef al IGP spune că a fost să dea declarație în cazul privind „presupusa uzurpare a puterii în stat”, semnalat de actualul ministru de Interne.

„E o situație mai mult decât ciudată, aproape că stupidă. Am fost citat pentru ziua de azi în baza materialelor privind presupusa uzurpare a puterii de stat. Azi am mers și am dat declarații pe cazul dat, apoi am văzut în presă că s-ar pune la cale ceva, nu știu ce. Sunt uluit de faptul cum un ministru lansează în spațiul public speculații și minciuni, doar ca să mai aibă un motiv informațional și să fie preluat de presă. Vad că nici nu se obosește să verifice informațiile mai întâi de toate, să se documenteze câtuși de puțin. Regret acest fapt și subliniez o dată în plus că Poliția nu trebuie să facă politică, ci să asigure ordinea publică în republică, să prindă infractorii, să fie preocupată de liniștea și siguranța fiecărui cetățean”, i-a replicat Pânzari lui Năstase.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md