00:22:08 29.03.2024
Stiri

Premierul Maia Sandu și spicherul Zinaida Greceanîi pleacă la Bruxelles: Programul vizitei include și o întâlnire cu Băsescu

Politică 23.07.2019 14:33 Vizualizări1309 Autor: Ziarul National
Premierul Maia Sandu și spicherul Zinaida Greceanîi pleacă la Bruxelles: Programul vizitei include și o întâlnire cu Băsescu


Premierul Maia Sandu și președintele Parlamentului Zinaida Greceanii pleacă mâine într-o vizită oficială la Bruxelles.

Vizita oficialilor de la Chișinău include întrevederi cu președintele Parlamentului European, David Maria Sassoli, comisarul european pentru Politică de Vecinătate și Negocierile de Extindere, Johannes Hahn, vicepreședintele Comisiei pentru Afaceri Externe din Parlamentul European, Traian Basescu, și vicepreședintele Grupului Partidului Popular European, Siegfried Mureşan.

Maia Sandu și Zinaida Greceanîi vor fi însoțite la Bruxelles și de ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu.

În timp ce Zinaida Greceanîi pleacă pentru prima oară la Bruxelles după învestirea în funcție, mai întâi efectuând o vizită la Moscova, Maia Sandu va pleca pentru a doua oară în ultima lună.

La Bruxelles ar urma să fie semnate trei acorduri de grant, pentru ca UE să ofere R. Moldova peste 43 de milioane de euro.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md