/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

După ce a cheltuit 43 de milioane de lei în primele 6 luni, PDM are datorii. Diacov: Acum trebuie să calculăm orice bănuț

23 iulie 2019, ora 22:14

După ce în prima jumătate de an a cheltuit peste 43 de milioane de lei, dintre care 18 milioane doar pentru presă și materiale promoționale, Partidul Democrat are deja datorii pentru închirierea sediilor. Despre aceasta a declarat președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, la emisiunea Politica Nataliei Morari de la TV8.

Dumitru Diacov a menționat că a vorbit astăzi despre situația financiară a partidului cu colegi de-ai lui, inclusiv cu contabilitatea și a aflat că în PDM s-au format datorii la arenda încăperilor.

„Astăzi am vorbit la acest subiect că trebuie să facem totalurile și să vedem cum s-a întâmplat totul pentru că noi acum trebuie să calculăm orice bănuț”, a menționat președintele de onoare al PDM.

Democratul spune că aceste datorii vor fi acoperite inclusiv din banii pe care îi primește partidul din bugetul statului. „Noi avem și ceva economii și cred că ne va permite să trăim o perioadă, dar va trebui, în orice caz, să căutăm sponsori”, a afirmat Diacov.

Dumitru Diacov s-a arătat nedumerit în lecătură cu faptul că în raportul fianciar al PDM pentru prima jumătate de an, la capitolul finanțatori nu este indicat numele fostului lider al partidului, Vladimir Plahotniuc. „Nu știu cum s-a întâmplat că numele lui nu se află acolo”.

Partidul Democrat a cheltuit, în prima jumătate a anului curent, peste 18 milioane de lei doar pentru presă și materiale promoționale, arată raportul prezentat de formațiune la Comisia Electorală Centrală. În total, în primele 6 luni, democrații au cheltuit peste 43 de milioane de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram