FLYONE operează zboruri în LONDRA începând de vineri, 19 iulie

Această cursă vine să aducă un plus de valoare și să facă posibil ca pasagerii FLYONE să-și viziteze rudele mai des sau să viziteze capitala Marii Britanii. Datorită prețurilor accesibile la bilete, care încep de la 49 de euro într-o direcție, nouă cursă FLYONE face și mai accesibile calatorille spre și din Londra.

Foto: Flyone

Zborurile sunt operate de două ori pe săptămână, în zilele de marți și vineri.

Decolare Chișinău KIV 20:45 Aterizare Londra SEN 21:50 Decolare Londra SEN 22:40 Aterizare Chișinău KIV 03:40 +1 (ora locală)

Directorul General FLYONE Mircea MALECA a declarat: Lansarea zborurilor directe către Londra, este rezultatul cererilor din partea clienților noștri pentru o alternativă accesibilă de zbor în și din Londra pentru ai vizita pe cei dragi cât mai des iar zilele și orele de zbor stabilite permit o mini vacanță celor care vor să scape de rutină. Colaborarea FLYONE cu London Southend Airport face posibil ca împreună să asigurăm pasagerilor o alternativă de zbor sigură, confortabilă şi accesibilă ca preț.

Flyone / Sursa:Flyone

Această destinație este a 11-a la număr în portofoliul companiei și este operată cu o aeronavă de tip Airbus A319. FLYONE a venit pe piață cu o alternativă de zbor sigură, confortabilă şi accesibilă ca preț către cele mai importante destinații din Europa și Rusia, fapt asigurat de către personalul operațional, tehnic şi financiar-comercial calificat.

FLYONE s-a lansat în anul 2016 și în prezent operează zboruri către 11 destinații, 7 curse regulate și 4 curse charter: Londra, Moscova, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Bodrum. Adițional FLYONE oferă 3 curse în calitate de marketing carrier: Moscova – Surgut, Moscova - Krasnodar și Moscova - Sankt Petersburg.

Biletele pentru zborurile companiei pot fi achiziționate pe site-ul oficial www.flyone.md și la agențiile autorizate atât pe teritoriul Republicii Moldova, cât și peste hotare.

Flyone / Sursa:Flyone


// console.log('no ads situation')