„Elody” știe secretul stărilor de bine! Iată cum poți evita intoxicațiile alimentare și gusta din toate bunătățile

Suntem în toiul sezonului de bunătăți! Mirosurile apetisante de la grătarele în aer liber sau vitrinele cu înghețată cremoasă, nu ne lasă să trecem pe alături fără să gustăm din ele. Dar iată că ispita de a cumpăra delicii din stradă și abuzul de aceste alimente te face să te alegi cu o intoxicație alimentară.

Foto: Elody

Și atunci când trebuie să te bucuri de vacanța de vară cu mult soare și seri lungi, ajungi să te confrunți cu stări mai puțin plăcute. Indigestie, greață, dureri abdominale… sunt primele simptome ale intoxicației alimentare.

Elody / Sursa:Elody

Fii liniștit/ă însă! Rețeaua de farmacii „Elody” are pe rafturi preparatele necesare la prețuri accesibile pentru a o trata. Apelând la noi, ai parte de reduceri esențiale la Enterol, Eubiotic, Lactobex ori Nifuroxazid – cele mai eficiente și rapide soluții pentru a-ți aduce organismul în formă și a-l hidrata, astfel încât el să-ți mulțumească.

Mai mult, în sezonul estival, copiii sunt dornici să încerce diverse gustări. În cazul în care se generează vreo durere de burtică, aceasta poate fi combătută cu Lactobex Baby! Acum, preparatul este la o reducere de – 10%.

Elody / Sursa:Elody
ElodyElody / Sursa:Elody

Recomandăm 5 reguli pentru a preveni intoxicația alimentară:

- Optează să consumi alimente preparate și păstrate corespunzător;

- Spală-te des pe mâini;

- Nu consuma fructe sau legume nespălate;

- Bea apă potabilă suficientă pentru a avea un organism hidratat.

Elody / Sursa:Iakov Filimonov

Dacă simptomele intoxicației alimentare durează mai mult de o săptămână la adulți și mai mult de 24 de ore la bebeluși, îți sugerăm să te adresezi la medic.

Bucură-te din plin de acest anotimp cu „Elody”! Să ai o vară gustoasă!

www.elody.md


// console.log('no ads situation')