image
Sursa foto: facebook.com/ira.marcu.5

Cruzime fără margini: Preotul Văluță a legat un câine de mașină și l-a târât pe asfalt; Imagini care vă pot afecta emoțional

Preotul din orașul Anenii Noi, Ghenadie Văluță, a agățat un câine cu un lanț metalic de mașină și l-a târât pe asfalt timp de câteva minute. Acesta și-a recunocut fapta și a declarat că astfel vrea să apere copii din localitate.

Totul a avut loc ieri, iar fotografiile cu scenele șocante au fost plasate pe rețelele de socializare.

„L-am târât pentru ca să nu muște copii din localitate”, a declarat preotul surprins de mai mulți martori, care au și publicat imaginile.

Contactat de Jurnal.md, preotul și-a recunoscut fapta, dar spune că, de fapt, vroia să ducă animalul în afara localității. Acesta a mai spus că nu a avut intenția să-l târâie pe asfalt și că ar fi condus cu viteză redusă pentru a nu-i provoca traume.

Potrivit lui, câine s-ar fi speriat de alte mașini în trafic și ar fi început să opună rezistență, de aici și urmele de sânge.

Acesta a mai spus că nu știe care este soarta bietului animal, deoarece l-a lăsat acolo unde s-a întâmplat totul, cu martorii care s-au implicat pentru a salva câinele.

Întrebat de ce nu a ales o modalitate mai umană de a transporta câinele, preotul a spus că nu l-a luat în mașină ca să nu muște copiii sau să nu facă mizerie.

câinecâine

câinecâine

câinecâine

câinecâine

urme sângeurme sânge

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: