image
Sursa foto: Jurnal.md

Zece pietoni au fost tamponați în ultimele trei zile, iar 70 de șoferi beți, înlăturați de la volan

Zece pietoni au fost tamponați în ultimele trei zile. Tot în acest timp, agenții de patrulare au fost depistat 1639 de încălcări ale Regulamentului Circulației Rutiere.

În ultimele trei zile au fost depistate 1639 de încălcări ale Regulamentului Circulației Rutiere. În 986 de cazuri a fost depășită limita de viteză.

Peste 70 de persoane au fost înlăturate de la volanul unității de transport, fiind depistate în stare de ebrietate, alte 73 nu aveau centura de siguranță cuplată, iar 25 conduceau mașinile fără să aibă la ei permisul de conducere.

Ignorarea Regulamentului și a recomandărilor poliției a dus la producerea a 23 de accidente rutiere, în care două persoane au decedat, iar 24 au fost traumatizate.

11 accidente au avut loc pe teritoriul municipiului Chișinău, iar 12 în alte localități ale țării.

Majoritatea au fost provocate sau gravitatea lor a fost amplificată de viteza excesivă, informează Inspectoratul Național de Patrulare.

În 10 din cazuri au fost tamponați pietonii, conducătorii auto nereușind să reacționeze la timp din cauza vitezei. Tot din cauza excesului de kilometri la oră, opt accidente s-au produs cu ciocnire între vehicule.

Doi șoferi au pierdut controlul volanului și, respectiv, al mașinii în timp ce conduceau cu viteză mare, iar în consecință ambele unități de transport s-au inversat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: