/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Două persoane au decedat, iar 23 s-au ales cu traumatisme în urma accidentelor produse în ultimele trei zile

22 iulie 2019, ora 17:47

Două persoane au decedat, iar alte 23 s-au ales cu traumatisme în urma accidentelor rutiere produse în ultimele trei zile pe teritoriul țării. Cele mai multe accidente rutiere au fost atestate în municipiul Chișinău, 11 la număr. Altele 12 accidente au fost înregistrate în afara capitalei.

„Majoritatea au fost provocate sau gravitatea lor a fost amplificată de viteza excesivă. În zece cazuri au fost tamponați pietonii, conducătorii auto nereușind să reacționeze la timp din cauza vitezei. Tot din cauza excesului de kilometri la oră, opt accidente s-au produs cu ciocnire între vehicule. Doi șoferi au pierdut controlul volanului în timp ce conduceau cu viteză mare, iar în consecință ambele autovehicule s-au inversat”, informează Inspectoratul Național de Patrulare (INP).

Potrivit INP, în ultimele trei zile au fost depistate 1639 de încălcări ale Regulamentului Circulației Rutiere (RCR). În 986 de cazuri a fost depășită limita de viteză; peste 70 de persoane au fost înlăturate de la volanul autovehiculului, fiind depistate în stare de ebrietate; 73 nu aveau centura de siguranță cuplată, iar 25 conduceau mașinile fără să aibă la ei permisul de conducere.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram