(video) Simona Halep și-a prezentat trofeul Wimbledon la Constanța: ”Nimic nu este imposibil”

Constănțenii s-au bucurat sâmbătă alături de Simona Halep pentru trofeul câștigat la Wimbledon, în cadrul unui eveniment care a avut loc în centrul orașului, scrie stirileprotv.ro.

Simona Halep şi-a prezintă trofeul de la Wimbledon în faţa constănţenilor şi a turiştilor, la bordul unui autobuz etajat, așa cum se întâmplă la alte evenimente majore, cum ar fi câștigarea Ligii Campionilor sau Cupei Mondiale la fotbal sau a titlului NBA în Statele Unite.

La ceremonia din Piaţa Ovidiu, tânăra Mara Berechet a cântat imnul României, alături de toţi oamenii din piaţă, în onoarea Simonei Halep.

Simona Halep a mulţumit oamenilor din Constanţa, antrenorilor şi familiei, subliniind că are un invitat special la ceremonie, pe nepoţica ei.

Sunt foarte emoţionată că au venit atâţia oameni să vadă acest trofeu. Drumul nu a fost uşor. Toţi copiii să creadă în ei, să creadă că nimic nu este imposibil, vă mulţumesc că sunteţi alături de mine”, a spus Halep, care şi-a luat în braţe nepoţica de trei ani, Tania.

Ceremonia pregătită de Primăria Constanța a debutat la ora 17.00, la Sala Sporturilor, acolo Simona Halep a fost așteptată la bordul autobuzului etajat. Acesta a circulat pe traseul bulevardul Tomis, Termele Romane - bulevardul Regina Elisabeta - Piaţa Ovidiu.

Tot de la ora 17.00, în Piaţa Ovidiu a fost programat un concert susţinut de Ştefan Ştiucă & The Mob, iar de la ora 17.30 Simona Halep a urcat pe scena amplasată în Piaţa Ovidiu unde a avut parte de surprize plăcute.

Miercuri, Simona Halep şi-a prezentat trofeul de la Wimbledon pe Arena Naţională din Bucureşti, în fața a 20.000 de oameni.

Cu această ocazie, Ion Țiriac, președintele Federației Române de Tenis, și Simona Halep au rememorat, moment cu moment, finala turneului londonez, câștigată de româncă în fața Serenei Williams, cu scorul de 6-2, 6-2.


Pub