image
Sursa foto: nbcnews.com

Procurorii RENUNȚĂ la cazul de agresiune sexuală împotriva lui Kevin Spacey

Procurorii din Nantucket au renunţat la cazul de agresiune sexuală împotriva lui Kevin Spacey, citând „indisponibilitatea” martorului acuzator.

Spacey a fost acuzat că a agresat un tânăr în vârstă de 18 ani într-un local din Nantucket în 2016. Un proces urma să aibă loc în toamnă.

Bărbatul a refuzat să depună mărturie, după ce a fost întrebat de avocatul actorului legat de mesajele text despre care apărarea susţine că au fost şterse.

Avocatul actorului, Alan Jackson, a căutat să aibă acces la telefonul care conţinea mesaje text din seara incidentului, însă acuzatorul a susţinut că aparatul a dispărut.

Procurorii s-au bazat pe capturile care au fost oferite investigatorilor. Jackson a susţinut că tânărul şi mama lui, jurnalistă de televiziune, au manipulat probele şi i-a explicat acestuia la audierea de săptămâna trecută că alterarea lor reprezintă o infracţiune.

Acuzatorul a refuzat să depună mărturie la tribunal, scrie Variety, conform news.ro.

În urmă cu două săptămâni, el a renunţat la procesul civil intentat lui Spacey, pentru că - a spus avocatul tânărului - dorea să se concentreze pe acţiunea penală şi că această decizie nu are legătură cu vreo înţelegere între părţi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: