Actualitate

I s-a umflat fata in ultimul hal si arata ca un monstru! Bărbatul de 56 de ani al cărui cap este la un pas să explodeze la propriu / FOTO

I s-a umflat fata in ultimul hal si arata ca un monstru! Barbatul din imagini are 56 de ani si este un adevarat fenomen al naturii pentru ca nimeni nu intelege ce se intampla cu fata lui si cum a ajuns sa fie atat de umflata.

Romulo Pilapi din Filipine este tamplar si are 3 copii insa viata lui nu mai este deloc una normala. Si-a pierdut inclusiv vederea dupa ce pleoapele i s-au umflat atat de tare incat nu mai poate sa-i tina deschisi iar in curand medicii cred ca nici nu va mai putea manca.

I s-a umflat fata in ultimul hal si arata ca un monstru!

Cosmarul lui a inceput din urma cu 3 ani dupa ce medicii i-au spus ca are o forma ciudata a unei raceli. Ii curgea nasul si il mancau ochii, dar pentru asta a primit o serie de pastile care insa n-au avut niciun efect. Cateva saptamani mai tarziu dupa alte controale, concluzia specialistilor a fost ca ar avea o problema cu sinusurile, insa si de data asta s-au inselat.

Medicii din satul lui si-au dat seama ca sunt complet depasiti de situatie si ca nu stiu ce se intampla cu barbatul asa ca i-au sugerat sa mearga la un spital mai mare din Manilla, insa din lipsa de bani Romulo nu a ajuns niciodata. Astfel fara ingrijire medicala de specialitate si fara macar un diagnostic clar barbatul sta si se lupta cu o boala despre care nimeni nu stie nimic.

Viata intregii familii a fost data peste cap dupa ce toti cei 3 copii ai lor au fost nevoiti sa renunte la scoala si sa isi gaseasca joburi pentru a putea sa-l intretina pe tatal lor. Acum barbatul spune ca se simte din ce in ce mai rau si ca i se umfla inclusiv limba si ca ii este foarte greu sa inghita.

Familia spera sa aiba parte de un ajutor din partea unor donatori care sa le asigure tratamentul la un spital din Filipine. Toti se tem ca barbatul va avea parte de o moarte crunta si ca nu va mai putea sa respire.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *