(video) Audi introduce o nouă suspensie opţională de 5450 de euro pentru modelul flagship A8

Audi oferă acum o altă inovație high-tech pentru noua generaţie A8 – suspensia activă predictivă – cea care vine standard pe noul S8! În funcție de setările alese, sistemul oferă modelului emblematic al brandului fie confortul suprem al unei limuzine conduse de un şofer personal, fie o manipulare fermă ca şi cea a unei mașini sport.

În Germania și pe alte piețe europene, noua suspensie poate fi inițial comandată pentru versiunile cu motoare TFSI ale sedanului.

Foto: autoblog.md

Suspensia activă predictivă pentru noul Audi A8 este un sistem de suspensii complet activ cu nişte actuatoare electro mecanice care o ajustează. Una din funcţiile sale importante este că poate ridica corpul maşinii sau îl poate coborî deasupra fiecărei roţi individual pentru a gestiona în mod activ garda la sol în fiecare situație din momentul deplasării.

Ambele exerciţii pot fi făcute într-un interval de 85 milimetri din poziția sa centrală, în toate cele patru colțuri, în termen de cinci zecimi de secundă. Citeşte continuarea articolului, pe AutoBlog.MD


Pub