„E timpul să punem capăt divizărilor între cetățenii țării noastre”: Maia Sandu spune de ce a decis să meargă la ceremonia de inaugurare a Irinei Vlah

Astăzi, 19 iulie, ora 19:00, va avea loc ceremonia de inaugurare a bașcanului Găgăuziei, Irina Vlah, acolo unde va fi prezentă și șefa executivului. În acest sens, Maia Sandu a ținut să explice, pe pagina sa de Facebook, de ce a decis să meargă la eveniment.

Foto: UNIMEDIA

„E timpul să punem capăt divizărilor între cetățenii țării noastre. Îmi doresc ca de acum înainte limba, cultura, etnia să nu mai fie folosite drept motive de dezbinare”, a scris Maia Sandu.

Maia Sandu / Sursa:fb

Precizăm că astăzi, 19 iulie, ora 19:00, va avea loc ceremonia de inaugurare a bașcanului Găgăuziei, Irina Vlah. Asta după ce, la data de 30 iunie, dânsa a câștigat alegerile din primul tur al scrutinului.

La eveniment vor participa: președintele Igor Dodon, premierul Maia Sandu și președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi. Astfel, în partea centrală a municipiului Comrat vor fi luate măsuri de securitate sporite.

La ceremonia de inaugurare bașcanului din Găgăuzia va evolua intepreta Sofia Rotaru.


Pub