/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Piloții moldoveni, care au fost ostatici în Afganistan, au primit foi de odihnă la Soci

missing
19 iulie 2019, ora 18:20

Piloții moldoveni Lionel Buruiană și Mihail Crihan, care timp de 3,5 ani au fost deținuți ostatici în Afganistan, au primit foi de odihnă la Soci pentru o perioadă de 14 zile .Acestea au fost oferite de Igor Chaika, co-președintele asociației „Delovaia Rossia”. Despre asta a scris șeful statului Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.  

„Piloții mi-au comunicat faptul că starea lor de sănătate s-a ameliorat și au mulțumit autorităților ruse și președintelui Republicii Moldova pentru contribuția în eliberarea lor și posibilitatea de a fi împreună cu familiile. Doresc să-mi exprim în mod repetat recunoștința față de conducerea Federației Ruse pentru ajutorul acordat în misiunea de eliberare a ostaticilor, pentru respectul și compasiunea față de concetățenii noștri”, a scris Igor Dodon pe rețelele de socializare.

Președintele Igor Dodon a recunoscut anterior că are relații de prietenie cu  Igor Chaika, cel care a oferit piloților moldoveni foile de odihnă. Igor Chaika este fiul procurorului general al Federației Ruse.

Astăzi, presa rusă a scris că fratele președintelui Republicii Moldova a obținut 15% din acțiunile companiei de construcții „Archplay Development”, fondată de Igor Chaika, fiul procurorului general al Federației Ruse.

Foto: Facebook/ Dodon Igor

Foto: Facebook/ Dodon Igor

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram