/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Reportaj din nordul Moldovei: „Pe Plahotniuc nu-l iubește nimeni. Degeaba n-o fugit”

missing
19 iulie 2019, ora 21:15

În satul Brăicau din raionul Dondușeni, care era cândva unul dintre cele mai mari din regiune, a rămas câte un om la 3-4 case. „Totul e din pricina lui, că a furat”, îl acuză locuitorii pe Vladimir Plahotniuc.

Unii localnici spun că fostul lider democrat a fugit din țară pentru că se teme, iar alții mai cred că acesta este în Moldova „într-un loc sigur”.

Sunt și bătrânele care mai pomenesc proiectele inițiate de fosta guvernare, iar unii o trimit pe Maia Sandu la bucătărie, pentru că acolo ar fi locul femeilor.

În timp ce la Chișinău se schimbă guvernarea, oamenii la sat își continuă firescul curs și trăiesc cu speranța că va fi și bine.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram