(foto) Skoda Kodiaq s-a ales cu acelaşi update minor ca şi Karoq

Skoda a prezentat anterior un update minor pentru SUV-ul Karoq, în pregătirea sa pentru gama anului 2020. Aproape întreg setul de modificări se anunţă acum şi pentru fratele mai mare Kodiaq.

Foto: autoblog.md

Prima schimbare vizibilă este făcută pe hayonul automobilului, pentru a se adapta liniei de maşini care deja o au din start. Vorbim despre înlocuirea logoului cu denumirea SKODA cu litere de tipar. Marca cehă a folosit inscripţia din start pe noile Scala şi Kamiq, ulterior a trecut pe Superb facelift, iar cele mai noi în acest sens sunt aceste două SUV-uri.

A doua noutate pentru Kodiaq este asistentul opţional Side Assist, care a fost adăugat la selecția cuprinzătoare a sistemelor de siguranţă şi vine să-l înlocuiască pe cel de monitorizare a unghiurilor moarte lansat anterior. Noul asistent are o rază extinsă de scanare (70 în loc de 20 de metri) şi foloseşte pentru asta doi senzori radar pentru a detecta vehiculele care se apropie din spate sau care se află în zona oarbă. Află mai multe pe AutoBlog.MD


Pub