Şansa pe care ţi-o oferă DRÄXLMAIER: condiţii de muncă europene şi un salariu decent

Prezentă în Republica Moldova din anul 2007, una dintre cele mai cunoscute companii la nivel mondial – DRÄXLMAIER, s-a extins şi la Cahul, unde a deschis o fabrică de producere a cablajelor auto în octombrie 2018. Astfel, locuitorii din regiune au obţinut o şansă unică de a avea un loc de muncă în condiţii europene şi un salariu decent acasă, fără a fi nevoiţi să ia calea pribegiei.

Foto: DRÄXLMAIER

Pentru a înţelege ce înseamnă DRÄXLMAIER, trebuie să facem o scurtă incursiune în istorie. Astfel, DRÄXLMAIER a fost fondată în 1958 în Germania şi de atunci a cunoscut o dezvoltare accelerată, ajungând la ziua de azi să aibă peste 60 de fabrici în peste 20 de ţări ale lumii şi peste 70 mii de angajaţi. Printre clienţii DRÄXLMAIER se numără branduri şi companii cunoscute la nivel mondial: Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, Porsche, VW, precum şi producătorii de automobile californiene extrem de inovatoare. Numai în 2018, DRÄXLMAIER a generat vânzări de 4,6 miliarde euro la nivel global.

În Moldova Grupul DRÄXLMAIER a venit în 2007, când a deschis prima hală de producere. În 2011, la Bălţi a fost deschisă a doua fabrică. În 2017, DRÄXLMAIER a deschis un Birou Dezvoltare Produs la Chişinău, iar în 2018 grupul s-a extins la Cahul. În prezent, DRÄXLMAIER are în Moldova peste 5 mii de angajaţi.

Evident, apare întrebarea: Ce, concret, se produce la fabricile DRÄXLMAIER? Iar răspunsul este: sisteme electrice, componente electrice şi electronice, sisteme de interior şi de stocare.

oficiu Cahul / Sursa:oficiu Cahul

Astăzi, la fabricile DRÄXLMAIER, inclusiv la Cahul, se pot angaja: ingineri, ingineri-proiectanţi, dezvoltatori, personal administrativ, operatori în producţie, lucrători în logistică, lucrători în calitate, mecanici. În genere, pentru a te angaja la fabrică nu e nevoie să ai studii speciale sau să fii profesionist în domeniul automotive – profesia se învaţă pe loc. Cei care doresc să aibă un loc de muncă în condiţii europene şi un salariu decent îşi pot realiza visul la fabrică, iar pentru aceasta e nevoie doar să dea dovadă de responsabilitate şi să vrea să muncească şi să înveţe. Orice nou venit la fabrică este antrenat într-un proces de instruire şi timp de câteva luni învaţă profesia nouă pe care o va avea. Pe durata instruirii, noilor angajaţi li se achită şi salariu.

În genere, lucrul la DRÄXLMAIER înseamnă a profita de mai multe beneficii. Pe lângă condiţiile de muncă bune şi salariile decente, angajaţii sunt asiguraţi cu transport din contul fabricii, cu pachet social deplin, cu tichete de masă achitate pentru fiecare zi lucrată. Ca să nu mai vorbim despre posibilităţile de creştere profesională pe care le are fiecare angajat al fabricii, indiferent de nivelul de pregătire în momentul angajării.

O atenţie deosebită, DRÄXLMAIER le acordă tinerilor. Astfel, în cadrul programului de învăţământ dual, în care e implicată compania, elevii şcolilor profesionale obţin şi abilităţile care le permit ulterior să se angajeze la fabrică cu un salariu decent. Cu alte cuvinte, tinerii nu sunt nevoiţi să plece peste hotare în căutarea unui loc de muncă, ci rămân acasă, îşi întemeiază familii şi contribuie la dezvoltarea localităţilor și a ţării, în general.

În Republica Moldova, DRÄXLMAIER joacă şi un important rol social: asigurând oamenii cu condiții de muncă echitabile, contribuie la diminuarea efectelor nocive ale exodului masiv de populaţie. Oamenilor li se oferă şansa de a rămânea alături de cei dragi, în familiile lor şi de a se bucura de viaţă acasă.

Vino şi tu în echipa DRÄXLMAIER! Ai şansa de a munci la tine în ţară în condiţii europene şi cu un salariu decent! Nu o rata!

***** Persoanele interesate de a se angaja, se pot adresa la sediul companiei DRÄXLMAIER 24/24 ore pentru a completa Formularul de aplicare: or.Cahul, str. Muncii 4 sau la Prospectul Republicii 22. Se oferă instruire din prima zi de angajare în limbile română și rusă.

Pentru informații suplimentare puteți contacta compania zilnic între orele 08:00 – 17:00 la nr. de telefon: 0 (607) 40400/ 40401.


// console.log('no ads situation')