(video) Procurorul general interimar ar cere mâine ridicarea imunității a mai multor deputați? Răspunsul Maiei Sandu

Procurorul general interimar, Igor Popa, va fi prezent mâine în cadrul ședinței Parlamentului, care este programată la ora 10:00. Potrivit unor surse din mass-media, acesta ar putea să ceară mâine ridicarea imunității a mai multor deputați.

Despre acest fapt a fost întrebată și Maia Sandu în cadrul unei emisiuni. Aceasta a declarat că nu cunoaște despre acest fapt, însă s-a dat cu părerea despre activitatea actualului procuror interimar.

„Nu am vorbit (n.r. la ședința Consiliului Suprem de Securitate) despre vizita lui la Parlament. Am vorbit despre alte subiecte. Mi s-a părut halucinante unele răspunsuri oferite. Se pare că domnul Popa nu știe despre schemele de corupție, care sunt în RM. Se pare că nu își dă seama de efectele acestor scheme de corupție. El e undeva foarte departe, își imaginează că are tot timpul din lume ca să investigheze încă vreo 50 de ani, e rupt de realitate”, a declarat Maia Sandu.

UNIMEDIA precizează că astăzi a avut loc ședința Consiliului Suprem de Securitate, unde Procuratura Generală a fost reprezentată de Igor Popa.


Pub