Un motociclist a murit în urma unui accident produs într-un sat din raionul Edineţ
Social 18 iulie 2019, 15:33 | 1852

Un bărbat a murit după ce a căzut de pe motocicleta pe care o conducea. Nenorocirea a avut loc aseară în satul Cepeleuți, raionul Edineț. Detalii despre acest subiect, dar și despre altele aflați din următorul grupaj de știri.

Potrivit poliției, motociclistul în vârstă de 44 de ani a încercat să evite impactul cu un automobil, însă manevra sa a eșuat. Omul a murit pe loc. Vinovat de accident s-ar face șoferul automobilului, un bărbat de 54 de ani, care nu ar fi cedat trecerea.

Un alt motociclist a fost transportat în stare gravă la Spitalul Raional Ungheni, în urma unui accident care a avut loc ieri în satul Măcărești, raionul Ungheni. Potrivit poliției, tânărul în vârstă de 21 de ani circula cu viteză excesivă când a fost lovit frontal de un automobil, care efectua o manevră de mers spre stânga.

Tot ieri, două mașini s-au tamponat violent la intersecția străzilor Mihai Eminescu și Mitropolit Varlaam din orașul Leova. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului raional de Poliție, Cristina Ciobanu, șoferul unui automobil BMW nu ar fi cedat trecerea celuilalt vehicul. În urma impactului, una dintre mașini a ajuns în pragul unui magazin. Din fericire, niciun șofer nu a avut de suferit. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie