/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Iurie Leancă: Mi s-au propus bani foarte mari pentru a pleca din PLDM

missing
18 iulie 2019, ora 21:36

Fostul premier numit de Partidul Liberal Democrat Iurie Leancă susține că i s-au propus „bani foarte mari” pentru a pleca din PLDM, dar a rămas „loial acestei echipe”. Iurie Leancă nu a vrut să spună din partea cui a venit această ofertă și nici când a fost făcută.

„Mi s-au propus bani foarte mari ca să plec din PLDM. – Cine v-a propus? – Nu voi spune acum numele, dar este cineva care stă la răcoare”, a declarat Iurie Leancă la emisiunea „Cabinetul din umbră” de la Jurnal TV.

Iurie Leancă a fost prim-ministru al Republicii Moldova din 30 mai 2013 până în 10 decembrie 2014, iar în exercițiu până în februarie 2015. Leancă a plecat din PLDM în februarie 2015, motivând că formațiunea, împreună cu Partidul Democrat, au coalizat cu Partidul Comuniștilor.

Ulterior, Iurie Leancă a creat Partidul Popular European.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram