(video) Premieră: Noul Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ SB – poate derapa şi chiar dacă e break

Mercedes-AMG introduce versiunea 45 4MATIC+/45 S 4MATIC+ şi pentru noul CLA Shooting Brake, devenind astfel modelul de top din familia sa. Modelul va fi deosebit de atractiv pentru familiile tinere pentru că îmbină sportivitatea cu practicabilitatea (cu referire la portbagajul de 505 litri).

Foto: autoblog.md

Ca şi fraţii săi din linia compactelor, care au fost prezentaţi acum câteva zile la Festivalul de Viteză de la Goodwood, noul CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake este mai distinctiv decât predecesorul său şi se deosebeşte la mai multe capitole de un CLA 35 AMG Shooting Brake. Pentru prima dată automobilul are acum grila de radiator specifică AMG cu un contur mai lat și cu 12 lame verticale.

Printre altele, dispune de bare de protecţie diferite, cu prize de aer mai largi, dar şi nişte aripi frontale mai mari cu arcuri evazate. Există de asemenea un splitter şi aripioare pe marginea barei de protecţie frontale, un difuzor funcţional şi câte un spoiler pe hayon. La alegere se oferă un Silver Chrome package sau un AMG Night package pentru inserţii cromate sau negre lucioase la exterior. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub