Chirtoacă explică de ce strada pietonală este plină de gropi: „Proiectele mele sunt lăsate intenționat să degradeze, pentru a fi criticate si denigrate, după”

Ex-edilul capitalei, Dorin CHirtoacă, a venit cu o reacție după ce ZdG a ținut să publice un material despre deteriorarea străzii pietonale Eugen Doga din centrul Chișinăului, care spunea că va rezista intact cel puţin 100 de ani. În acest sens, dânsul a menționat că proiectele sale „sunt lăsate intenționat să degradeze, pentru a fi criticate și denigrate, după”.

Foto: captură video

„Strada necesită întretinere, ori ea este lăsată de izbeliste de doi ani, la fel ca Valea Morilor, unde lucrurile de asemenea degradează...Pavajul de granit o să țină și mai departe zeci și sute de ani, dar dacă este scos un singur cub de granit de la locul său, restul sar toate treptat, pentru că așa este construcția - tip domino, și aici, și în Europa...Ceea ce s-a publicat, nu este un articol de presa, ci un act de propagandă. Scopul este de a-și bate joc de munca subsemnatului”, a scris Chirtoacă pe pagina sa de Facebook.

Dorin Chirtoacă / Sursa:fb

Amintim că în luna aprilie 2019, maestrul Eugen Doga a menționat în cadrul unei emisiuni faptul că strada care-i poartă numele nu e pentru pietoni, ci pentru cai....„rămâi și fără tocuri, și fără picioare..”

Menționăm că strada pietonală a fost redenumită după numele lui Eugen Doga în urma unei hotărâri a Consiliului Municipal de pe 30 octombrie 2015.


Pub