(live/update) Renato Usatîi face declarații, live, pe facebook: De la Partidul Democrat vor pleca 8-9 deputați, iar cei 3 independenți își vor da demisia

(update) Renato Usatîi susține că în zilele următoare de la Partidul Democrat vor pleca în jur de 8-9 deputați. De asemenea, cei 3 independenți urmează să-și da demisia și să fie organizate alegeri anticipate pe circumscripțiile rămase. Asta pentru ca noua majoritate să poată avea reprezentare constituțională, să poată modifica legea supemă astfel, încât președintele să fie din nou ales de Parlament.

Foto: UNIMEDIA

Usatîi spune că asta ar conveni liderilor noii coaliției, doar că, în opinia liderului PN, chiar dacă puterea s-a schimbat, modul de a face politică a rămas la fel.

Renato Usatîi spune că în sânul democraților este debandată. Partidul s-ar fi împărțit în 2 tabere. Una condusă de Pavel Filip, alta de către Dumitru Diacov. „De-aș fi în Parlament, aș interzice PD”, mai spune Ustîi.

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, face declarații pe pagina sa de facebook. Anunțul despre live-ul său a fost postat cu 30 de minute înainte, însă fără a oferi detalii despre tema discuției.

UNIMEDIA retransmite live.


Pub